Petanque og kunst i Vestby

30.09.2014

Vestby Petanquehall innleder vintersesongen 2014/2015 med Terje Bratlies minneturnering og gjentar suksessen med kombinasjonen kunst og petanque.

I fjor gledet vi oss over utstilling av Michel Rey fra OPC (se artikkel). I år er det den Fredrikstadlokaliserte kunstneren Mili Selimovic sin tur. I hele oktober kan alle som besøker hallen beskue hans malerier og gripe muligheten til å sikre seg et eller flere kunstverk.

Petanque.no har tidligere portrettert Selimovic i et eget intervju: Ingen i petanquemiljøet her hjemme kan ha unngått Mili Selimovic. Oddsen for å ha fått en klem eller en vennlig klapp på skulderen av ham er forsvinnende lav. Han har uoffisiell Norgesrekord i antall petanquemerker på vesten, smiler blidt til alle og enhver, har en særegen stil, kunstnersinn og alle som har vært sammen med ham i nabolandets turneringer har for lengst innsett at hans vesen og sosiale egenskaper har gjort ham til en høyst respektert og populær mann også utenfor vårt eget lille miljø. Les hele intervjuet i (denne artikkelen).

Salgsutstillingen åpner 4. oktober, samme dato som Terje Bratlies minneturnering. Denne er for øvrig allerede fulltegnet.

Invitasjon til Vinterserien er sendt til alle klubber. Mer informasjon kommer når antall lag er klart. 

11. oktober klokken 12 arrangeres første runde i Lørdagskarusellen. Denne varer i ni uker og spilles frem til 6. desember. 3. januar starter Lørdagskarusellen opp på nytt.

Av øvrige turneringer er det tre muligheter i Vestbyhallen. Merk dere plassbegrensning, og disse blir raskt fyllt opp.

  • 13. desember: Adventsturnering
  • 28. desember: Romjulsturnering
  • 16. februar: + 65 turnering (Superveteran)

Mer informasjon og påmelding kommer når de ulike turneringene nærmer seg.