Oppdaterte rankingtabeller

25.08.2014

Under Vika Høst deltok 18 trippellag, noe som utgjorde 84 rankingpoeng på spillere og klubber. Til tross for at det har blitt avviklet hele 15 turneringer så langt i sesongen, er det stadig nye spillere som får sine første poeng. I helgen var det intet mindre enn 4 spillere som debuterte på årets rankingliste.

Klubbranking

Beste klubb i Vika ble Holmestrand Petanqueklubb, og med dette trygget de sin fjerdeplass som nok også blir klubbens plassering når de to siste stevner er avviklet.

(Klubbranking)

Spenningen her dreier seg om hvem som i år kaprer andreplassen. Denne kampen står mellom Oslo Petanque Club og Økern Petanque Club, der Økern leder med fattige tre poeng før de to siste turneringer. På topp og vinner av tittelen Beste klubb 2014 er Groruddalen Petanque Klubb.

Spillerranking

Fortsatt er det helt uavklart mellom de to beste på listen. - Naturligvis, ettersom de spilte på samme lag i Vika. Benny Bel-Lafkih (GPK) med sine 98 poeng, har fattige to poeng forsprang til Ronny Gudmundsen (ØPC). Roger Johansen (GPK) klatret opp på tredjeplass etter sin plassering i Vika. Vi legger merke til at GPK har 6 spillere inne på topp 10, der OPC og ØPC har to spillere hver. Beste spiller som ikke er fra disse tre klubber er Holmestrand-spilleren Bjørn Arne Nordhagen på en 11. plass.

(Spillerranking)

- Så får vi bare se hva duoen i topp gjør i de to siste turneringer – spiller de sammen eller splitter de seg for og avgjøre kampen om å bli beste spiller 2014.

Glem heller ikke kampen om de øvrige topplasseringer. – De seks øverste på tabellen vil få reisestøtte til utenlandsk turnering til en verdi av opp til kr. 2.000. Selv om kampen om selve rankingseieren trolig står mellom kun to spillere, er det altså enda mye å kjempe om.

Lykke til alle sammen!