Husk lisens!

19.03.2018

Utendørssesongen, og dermed også rankingsesongen, er rett rundt hjørnet: 2. påskedag (2. april) møtes PetanqueNorge tradisjonen tro til 'Premieren i Frognerparken.

Skal du delta i Sesongpremieren? Bestill innen skjærtorsdag!

- Og dermed er det på høy tide for klubbene å sende inn lisensbestillinger og spillere å forsikre seg om at de befinner seg på listen. La oss håpe 2018 blir et rekordår hva antall lisensierte spillere angår!

Fra og med i år blir ikke  lenger oblater sendt ut ved inngåelse eller fornyelse av lisens. Deltakerlister blir gjennomgått i forkant av turneringer, og det er derfor kun behov for fremvising av lisens i utlandet. Vår idrettskonsulent sender dette ved forespørsel. Spillere som deltar i utenlandske turneringer eller mesterskap bes sende passfoto i jpg-format til arild.skjaeveland@nif.idrett.no i så tilfelle. 

Skjemaer og mer info finner dere på (denne siden). Merk at klubbene bes sende inn samlet bestilling, så langt det lar seg gjøre.

 

Spørsmål? Ta kontakt med din klubbleder eller vår idrettskonsulent Arild Skjæveland: arild.skjaeveland@nif.idrett.no / 926 45 303.