Julespill i ny hall

20.12.2017

Boule Frederik II | Lørdag 16. desember 2017 vil være en merkedag. Denne dagen var det nemlig Julespill i "Johans Hall" på Gressvik, kombinert med offisiell åpning av hallen.

Vårt medlem Johan Øren har i sitt bygg på Gressvik stilt et areal på ca. 150 kvadratmeter til disposisjon for klubben. I tillegg har han lagt ned en kjempejobb med snekring, skuffing av grus m.m., og dekket det alt vesentlige av materialkostnader. Spesielt Odd Porsmyr, og noen andre klubbmedlemmer har bidratt med dugnad.

 

Det har blitt et riktig fint sted å spille petanque, med tre store baner og en takhøyde på 3,8 meter. Det er også en sosial del med WC og kjøkken. Johan vil ikke ha leie, så klubben skal kun dekke kostnader for strøm til lys og gass til oppvarming. I forbindelse med hallåpningen ble Johan takket med blomster og vin, og Odd med gavekort fra klubben.

På årets Julespill deltok hele 25 medlemmer, og klubben holdt gratis gløgg, pølser og kaffe, og det var store mengder medbrakte kaker og annet knask. I tillegg til vanlig spill var det også en del spesialøvelser. Rune Nilsen, et var våre nyeste medlemmer, vant årets leggeøvelse på strek. Freddy Friberg vant poengkonkurransen med kast i ringer. Det var også utlodning med et stort antall gevinster. Fra de "vinterspillende" medlemmene ble styreleder Rolf H., nestleder Odd P. og kasserer Torunn R. overrakt hver sin vinflaske.

 

_________________________________________________________________

Petanque.no takker BFII for tekst og foto, og gratulerer medlemmene med "Johans hall"!