NM 2017: Endelig skulle det lykkes!

22.06.2017

Det har vært så nære så nære, og endelig skulle det lykkes for Eli Gjengstø og Benny Bel-Lafkih. Gullet i mix dobbel har nok betydd så mye at det tidvis har blitt et hinder, men denne gangen skulle det gå.

Etter en svært severdig finale mot klubbkollegaene Charlotte Jayer og Bastien Testaniere, de regjerende Norgesmesterne fra Tønsberg-NM, kunne de slippe jubel og tårer løs når Benny la inn den avgjørende poengkula som ga 13-9.
 
 
Norgesmesterskapet 2017 er i gang, på veldig krevende og morsomme baner på parkeringsplassen ved Hvitstein Stadion. Her var det ikke mulig å trille fra ringen, eller samle 10-11 kuler rundt gris. I dag var det muligens lettere å skyte bort enn å legge på gris. Slik så det i alle fall ut for oss som så på, og som kun fikk teste banen innimellom. 
 
Legg på 1 meter unna gris var mer enn godt nok til å forsvare skudd, og under sånne (morsomme) forhold får en også store forskjeller i scores, og relativt raske kamper. Semifinalene var i gang kl. 17.00 - med bra med folk på tribunen! Det hele var avgjort før klokken slo 20.00.
 
Det var mange overraskende resultat i gruppespill i dag. Lag som tapte Fanny kunne svare med å vinne stort, og til og med Fanny i kamp to (hei Jim!).
 
Bjørn Vidnes, som sammen med Gunvor Berge tok seg til en imponerende semifinale, fikk seg også et gult kort da han hadde for mye på tanken i sin tissepause, selv etter å ha spurt dommer om lov. En lærer noe nytt hver dag!
 
Nei, dette var gøy. Vi gleder oss til fortsettelsen i Holmestrand!
 
 

NM Mix Dobbel

22. juli 2017, Hvitstein Stadion
 
1. Eli Gjengstø og Benny Bel-Lafkih, GPK
2. Charlotte Jayer og Bastien Testaniere, GPK
3. Annemarie Barker og Morten Torp, FPK
3. Gunvor Berge og Bjørn Vidnes, OPC
 
5. - 8. plass: 
Lisbeth Johannesen og Tore Blokhus, SPK
Christopher Kvarme og Johanne Brekke, SPK
Ranu Homniam og Roger Støa, ØPC 
Oddvar Karlsen og Elin Rue, FPK
 
9 - 16. plass:
Krister Jansson og Riina Jansson, ØPC
Vilde Berge Vidnes og Jean Jaques Razaka, OPC
Maija Juva og Larry Young, FPK
Ellen Andersen og Steinar Andersen, ØPC
Kari Larsen og Kenneth Larsen, BPK
Andero Kelu og Hanne Arnesen, ØPC 
Signe Hovind og Marius Wang, OPC
Jim Pettersen og Ellen Borg, FPK
 
17. - 36. plass:
 
 
 

______________________________________________________________

Skribent: Arild Skjæveland