Ranking 2017 #4

03.05.2017

To nye turneringer er gjennomført, og 180 poeng skal fordeles. Med dette er fire stevner gjennomført og det er store forandringer fra sist listene ble ajourført. Ingen har verken i spiller- eller klubbrankingen rykket i fra, og det er med andre ord tett i toppen på begge lister. Fremdeles er det tidlig i sesongen, alt kan skje …

 

Spillerranking

Hele 80 spillere har tatt poeng etter bare 4 turneringer, og helt i toppen ligger det nå en kvinne. Charlotte Jayer (GPK) troner helt på toppen! Ikke tilfeldig: Charlotte Jayer har virkelig utviklet sitt spill på alle områder og troner foreløpig helt fortjent.

Bak henne er det mange som ligger tett på, og vi ser også at noen av de som pleier å hevde seg i sammendraget omsider har begynt å markere seg på listene.

Vi legger ellers merke til at det er hele 5 kvinner bland de 11 beste på rankingen så langt. Det er både bra og gledelig!

(Se hele tabellen)

 

Klubbranking

De seneste år har Groruddalen Petanque Klubb (GPK) dominert og vært Norges beste klubb på rankinglisten. Etter en treg start under de to første turneringer, ble GPK beste klubb både i Hølen og Follo. Med dette troner de nå på topp, 16 poeng foran Stord Petanqueklubb.

Klubben som de senere år har utfordret GPK, Oslo Petanque Club, har ikke hatt noen god start på sesongen rent poengmessig og ligger helt nede på 5. plass. - Så får vi følge med på utviklingen fremover.

(Se hele tabellen)