Oppdaterte rankingtabeller

12.08.2014

Spiller- og klubbranking oppdateres fortløpende gjennom sesongen. Sist oppdatert etter Gausengrisen

(Spillerranking) (Klubbranking)

Siste rankingstevne før NM braker løs er over. Gausengrisen var det 11. stevnet denne sesongen. 24 lag i en trippelturnering betyr at 84 poeng skal fordeles mellom klubber og spillere.

Klubbranking

Beste klubb i Holmestrand ble Økern Petanque Club (ØPC) med 23 poeng, tett fulgt av to klubber, begge med 22 poeng. Dette var Holmestrand Petanqueklubb (HPK) og Groruddalen Petanqueklubb (GPK). Det ble ingen endringer i rekkefølgen av klubbene i toppen, men nedover på listen var det flere klubber som etter turneringen endret sin plassering. Dette var første turnering i år at OPC ikke tok poeng. Før dette stevnet var OPC faktisk eneste klubb som hadde tatt poeng i samtlige stevner.

Spillerranking

I det 11. stevnet er det fortsatt nye spillere som kommer inn på listen. Under Gausengrisen kom det inn to nye spillere. I toppen er det uforandret, eller rettere sagt: Trioen som ledet før Holmestrand var alle med på vinnerlaget og rykket med dette fra sine nærmeste konkurrenter. Denne trio består av Ronny Gudmundsen på topp, med Benny Bel-Lafkih (GPK) tett bak og Roger Johansen (GPK) på tredjeplass. Disse tre har nå fått et så stort forsprang at årets vinner totalt trolig er blant disse tre.