Årets første superveteraner

20.01.2016

65 år er ingen alder i Petanque. Ikke nok med det, 65 er den laveste aldersgrense i en av våre turneringsformer. Navnet er Superveteran og deltakerne blir stadig flere og bedre.

Meritterte Maija Juva og Larry Young med erfaringer som har resultert i eget petanquerom i deres bolig, var uslåelige i innledende. Fire seiere av fire mulige og 29 i pluss. Klubbkameratene Mike Barker og Ole Evenstad hadde ett tap og ble deres finalemotstandere. Hushovd/Tronrud, Hansen/Stang og Bjercke/Jensen hadde 2 seiere hver, mens resterende tre lag vant en kamp.

Finalen ble uhyre jevn, men Barker/Evenstad tok siste stikk og vant med minst mulige margin. Det rapporteres om en meget underholdende og morsom kamp. Gratulasjoner til Mike Barker og Ole Evenstad!

Øvrige lag spilte plasseringsspill: Hushovd/Tronrud 11 - 13 Hansen/Stang, Bjercke/Jensen 7 - 13 Rey/Weseth. Paulsen/Øynes 9 - 13 Pettersen/Skjørberg. Alle underdogs i følge plasseringslisten i innledende avanserte med dette en plass i den endelige resultatlisten.

 

Resultater

Superveteran, Peter Pan-hallen, 18. januar 2016

1. Mike Barker og Ole Evenstad, FPK

2. Maija Juva og Larry Young, FPK

3. Birger O. Hansen og Thor Stang, HPK

4. Daniel Hushovd og Harald Tronrud, HPK

5. Michel Rey og Ragnar Weseth, SIN

6. Rolf Bjercke og Jan Erik Jensen, HPK

7. Oddvar Pettersen og Helge Skjørberg, HPK

8. Jan Åge Paulsen og Arild Johan Øynes, HPK