Nissefest i grisehuset

15.12.2015

Vestbynissene inviterte til sin årlige Adventsturnering lørdag 12. desember. En del sykdomsfrafall til tross, god stemning og 13 lag klare til dyst.

Fire runder monrad med påfølgende sluttspill/plasseringskamper ble krydret med nissestreker og leggekonkurranse innimellom oppgjørene. 

Et av de tretten lagene var ubeseirede etter innledende. Mili Selimovic og Ole Hågensen fra Groruddalen hadde slått Ranu/Eli 13-8, Rune/Robert 13-5, Dag/Marianne 13-9 og til slutt Benny/Gabriel 13-8 i sin ferd mot semifinalen.

Hele fire lag hadde tre seiere hver, og score ble dermed utslagsgivende for avansement til semifinale. Knut Lomsø og Rivososa Nasolonaina fra henholdsvis Follo og OPC hadde 18 i score og ble dermed nest best etter innledende. Foreløpig tredje best ble Benny Bel-Lafkih og Gabriel Gjengstø Bel-Lafkih med 13 i score. Den siste semifinalen gikk til Eli Gjengstø og Ranu Homniam med ni scorepoeng. Merk også, tre av de fire sistnevnte fra Groruddalen.

Ellen Meisingset og Bjørn Larsen fra Hølen var det siste laget med tre seiere, men måtte altså ut i plasseringskamp. Her møtte de Larry Young og Maija Juva fra Økern (neste år for Follo) og røk på en forsmedelig fanny. Også kampen om sjuendeplassen endte med samme resultat.

Slik kunne det fort endt i den ene semifinalen også, selv om dagens eneste rene damelag fikk et fattig trøstepoeng. Langt jevnere ble det i den andre semifinalen, hvor far og sønn til slutt måtte se seg ute med 11-13-tap.

Det ble dermed finale mellom groruddølingene Ole og Milli mot Follos Knut og OPCs Rivo, hvor sistnevnte gikk seirende ut med 13-11. Gratulerer!

 

Resultatliste

1. Knut Lomsø og Rivosoa Nasolonaina, FPK/OPC

2. Ole Hågensen og Mili Selimovic, GPK

3. Benny Bel-Lafkih og Gabriel G. Bel-Lafkih, GPK

4. Eli Gjengstø og Ranu Homniam, GPK/OPC

5. Larry Young og Maija Juva, ØPC

6. Ellen Meisingset og Bjørn Larsen, PCH

7. Rune Fuglesang og Robert Pettersen, GPK

8. Michel Rey og Mustapha Djebrouni, OPC

9. Oddvar Karlsen og Jim Pettersen, FPK

10. Inge Aabol og Jon Norborg, SON

11. Dag Nygaard og Marianne Myrbråthen, Saddle/ØPC

12. Arne Olsen og Espen Alexandersen, FPK

13. Odd Porsmyr og Rolf Hermansen, BFII