Oppdaterte rankingtabeller

04.05.2015

Begivenheten Frisco Cup lokket til seg 22 lag som i trippel gir fordeling av 90 poeng. Åtte nye spillere tok sine første rankingpoeng og to nye klubber kom inn på listen for 2015-sesongen.

Som dere ser av spillerrankingen er det mange spillere som hevder seg og det er tett mellom de beste. I klubbrankingen derimot, er spørsmålet om vi allerede nå ser en tendens som tilsier at Osloklubbene OPC og ØPC drar fra de øvrige klubber. Det er riktignok tidlig i sesongen, men se listene og vurder selv.

Spillerranking

Som vi antydet etter siste oppdatering har Larry Young (ØPC) startet klatringen på sammenlagtlisten. Under Folloturneringen fortsatte evigunge Herr Young sin klatring og troner nå på toppen med sine 25 poeng. Larry Young har som beste sammenlagtplassering to andreplasser i rankingsammenheng. Skulle han klare å vinne i år klatrer han opp for aller første gang i sin lange petanquekarriere. 

Vi legger også merke til at OPC-spilleren Pierre Espic har klatret opp på fjerdeplass bak Ronny Gudmundsen (ØPC) og Benny Bel-Lafkih (GPK). Disse to deler andreplassen.

65 spillere deler nå de 342 rankingpoeng som er delt ut etter 2015-sesongens tre første turneringer.

(Se hele spillerrankingen)

Klubbranking

Under den tradisjonelle turneringen i Follo kapret hjemmeklubben (FPK) godt med poeng og ble nest beste klubb.

Beste klubb ble nok en gang OPC, og Osloklubben passerte med dette resultatet 100 poeng i 2015-sesongen. OPC har nå opparbeidet seg en liten luke til nest beste klubb: ØPC.

Ned til de to neste klubber, GPK og FPK, er det nå blitt stor avstand etter at tre turneringer er avviklet. To nye klubber tok sine første rankingpoeng for sesongen, og det betyr at kampen om å bli beste klubb i Hordaland har startet.

(Se hele klubbrankingen)

 

 

Tidligere lister:

Informasjon om rankingsystemet finnes under Nasjonalt - Ranking (lenke).

(2015.2: Vårturneringen)

(2015.1: Sesongpremieren)