Karmøy har fått sin debut

14.06.2023

Søndag 11. juni arrangerte Karmøy Petanqueklubb sin første turnering. Sola spilte på lag med oss. Og vi kunne med god hjelp fra Stord Petanqueklubb ønske spillere fra Stord, Agora og Karmøy Petanqueklubb velkommen til en fin turnering.

 

Vi startet innledende runder kl. 10 med 11 lag. - Og etter det gikk det slag i slag. Alle koste seg i godt lag, noen tapte, andre vant. Mye læring på flere plan foregikk. Og vi fikk alle sammen med oss gode petanqueopplevelser og nye tips til å forbedre spillet. 

Vinnere ble kåret. Gullet gikk til Lisbeth Johannesen og Ragnar Løfstrøm. Sølv til Andrew Nyoni og Jim Pettersen. Bronse til Osmann Ali og Rune Solevåg. Helene Johansen ble kåret til vinner av det som ble singelgruppen. Store og små, nye og gamle fikk en fin petanquedag.

 

Vi i Karmøy Petanqueklubb kommer egentlig utav Stord Petanqueklubb, så vi kaller oss babyen til Stord og setter stor pris på at vi alltid kan komme "hjem" om det skulle være noe vi trenger hjelp til. Vi vil spesielt rette takk til alle i Stord Petanqueklubb som kom for å bistå oss på søndag. 

- Og spesielt til Lisbeth og Per Johannesen, som elegant ledet og gaidet oss gjennom scorebord, trekning av lag og andre administrative oppgaver. Til Per Geir Vatna for god musikk, flott innledning og presentasjon av reglement. Til Per Geir, Gisle Hjelmen, Margit Olava Tveito og Per for fin dømming. Og til alle andre som deltok med godt humør!
 
 
Tekst og foto: Rosa Kristine Hansen Nyoni