Årsmøtet 2023: Saksmøtepapir

21.03.2023

Nå nærmer det seg årsmøtet og Tinget i på Scandic Fornebu. Det skjer lørdag 15. april, med årsmøtestart kl. 10.00. Siden vi har en del saker på sakslisten denne gang er det fint om en stiller ti minutter før så vi får unnagjort registrering og kan komme i gang kl. 10.

Sakspapirer:

Komplett saksliste: Beretning, handlingsplan og valgkomiteens forslag til neste styre

Innsendte saker

Forslag til langtidsbudsjett for 2024-2025

Foreløpig driftsregnskap 

Siden vi endelig kan møtes fysisk igjen, etter årsmøte i 2021 som måtte skje digitalt, har seksjonen reservert baner på Grønland Boulebar & Spiseri i Grønlandsleiret 27 i Oslo på kvelden etter at det formelle med årsmøte og Tinget er unnagjort. Det er veldig hyggelig om flest mulig kunne tenke seg å sette av en kveld for litt spill, sosialisering og muligheten til å snakke med folk en ellers stort sett møter på banen!

Vedrørende regnskapet for 2021 og 2022 er dette gjennomgått og godkjent av revisor,  styret i Seksjon Petanque og administrasjon. Det blir en kort presentasjon på årsmøtet, og regnskapsbalansen er lenket til over. Fullt balanseregnskap sendes etter forespørsel til Arild Skjæveland, men gjennomgås ikke post for post på selve årsmøtet.

 

Har du øvrige spørsmål før årsmøtet, kan de rettes til Arild Skjæveland på arild.skjaeveland@nif.idrett.no.