Ranking 2022: En siste turnering igjen

21.09.2022

Da begynner utendørssesongen og nærme seg slutten, med det også rankingen. Det gjenstår nemlig kun 1 turnering igjen, før vi har en vinner i både klubb- og spillerrankingen.

Spillerrankingen: På spillerrankingen kan vi allerede kåre topp 4. Maks antall rankingpoeng som kan deles ut på en turnering er 15, og det skiller mer enn 15 poeng, både mellom disse 4 og ned til 5.plassen

Vi gratulerer Benny Bel-Lafkih med tittelen Rankingvinner 2022! Han kan se tillbake på et helt uvirkelig NM, hvor han vant alle øvelser i det ordinære NM. I tillegg til det har han også vunnet 11 rankingturneringer. - Soleklar vinner av rankingen med 265 poeng!

... Og enda har han mulighet til å plusse på ytterligere.

Videre så kan man finne to i nær relasjon til Bel-Lafkih. Hans sønn, Gabriel G. Bel-Lafkih kommer til få 2.plassen på rankingen med 238 poeng, men på 3.plass finner man Bennys samboer, Eli R. Gjengstø, med sine 200 poeng.

Det er altså en familie som kommer topp 3 på rankingen i år.

Men det er en til som har sikret plassen sin i topp 6, og det er Ranu Homniam med sine 164 poeng. Med det er hun nest beste dame og på en 4.plass på årets spillerranking.

Over til det mest spennende: 5.- og 6.plassen skal avgjøres. Johnny Skjørberg ligger foreløpig på en 5.plass med 121 poeng. På 6.plass har Charlotte klatret opp siden sist oppdatering, og hun har nå 115 poeng. Med det har hun muligheten til å klatre over Johnny på tabellen. Men hun må ikke glemme å se seg bakover heller. Bak henne finner man 2 sultne karer som vil ha 5.- eller 6.plassen. Camel Benkheira på 7.plass ligger bare poenget bak, mens Larry Young ligger på en 8.plass 3 poeng bak.

Her er det både gode plasseringer OG reisestøtte å kjempe for!

Klubbrankingen
Groruddalen Petanque Klubb ser igjen ut til å kapre 1.plassen og premien på 5.000 kr. til klubbkassa. 

Med sine 1379 poeng leder de soleklart foran Stord Petanqueklubb som har 1065 poeng, dette til tross for at det kun er 14 spillere som har fått rankingpoeng for GPK i år.

Lenger ned på listen finner vi OPC på en respektabel 3.plass med 991 poeng.

Det er i det hele tatt vanskelig å se for seg at det blir store forandringer i toppen etter siste turnering for året: Stokke ILs Vika Høst første helgen i oktober.