Landslag 2020: Samleside

31.12.2020
Alle mesterskap planlagt i 2020 ble utsatt eller avlyst. Herrenes verdensmesterskap planlagt avholdt sommeren 2020 ble utsatt ett år, men også dette VM måtte avlyses.

En kvalifiseringsturnering ble avholdt, denne til VM Herrer. Lars Storaker Bruu, Benny Bel-Lafkih, Gabriel Gjengstø Bel-Lafkih og Ole Hågesen var i en klasse for seg under  landslagskvalifisering avholdt 28. - 29. august. Ingen av de sju motstanderlagene klarte å stoppe GPK-spillerne i deres ferd mot Verdensmesterskapet i Petanque 2021.

Les hele artikkelen ved å (klikke på denne lenken).

 

Korona-EM, skyting

Som plaster på såret for avlyste mesterskap og lite eller ingen organisert spilling rundt omkring i Europa, arrangerte CEP i samarbeide med det danske petanqueforbund et nettbasert europamesterskap i skyting. Norge stilte med to lag.

Norges førstelag greide brasene og avanserte til EMs sluttspill, og greide med et nødskrik å komme videre til kvartfinale. Her møtte våre norske skyttere treffsikre dansker som parkerte nordmennene på femteplass. Danmark kom senere til finalen, hvor de måtte se seg slått av tysk overmakt.

Les artikler: