Fra landslagsplass til turneringsseier

23.08.2021
Lørdag 21. august kunne Follo Petanca Klubbs leder og turneringsansvarlige Morten Torp endelig ønske velkommen tiltake til Sofiemyr, to år etter forrige nasjonale turnering.

Den gang seiret Ranu Homniam og Charlotte Jayer i B-sluttspillet. I 2021-utgaven gikk de to venninnene og landslagskollegene helt til topps! På sett og vis gikk det andre veien for Bastien Testaniere og Robert Pettersen som i 2019 var svært nærme finaleplass, men som i år røk ut av A-sluttspillet med tap i skillematch. Derimot gikk de hen og vant B-sluttspillet: 13-12 mot en storspillende Vidar Hauger og Birger Hansen, som ledet stort uten å rekke å få det trettende poenget i tide.

At to gamle ringrever fra Økern Petanque Club, Tom Johansen og Ronny Gudmundsen, igjen entret grusbanen skal også fremheves fra denne dagen. En tredjeplass forteller oss at kulene slettes ikke har rustet!

Takk til Follo Petanca og Mike Barker for dommergjerningen, gratulasjoner til vinnerne og øvrige på pallen!