Knoll og Tott tipper NM: Trippel Åpen

23.06.2021

I år er det vi som har fått æren av å overta stafettpinnen etter fjorårets tippere. Vi kommer med både favoritter og et par utfordrere, og ny fast spalte er øvelsens hjemmehåp. Blir du skuffet over å ikke bli nevnt i tippinga, får du snu skuffelsen til at det blir en ekstra motivasjon under NM!

Tekst: "Knoll" og "Tott"

Vi startet tippingen med veteranklassene under årets NM. Deretter synset vi rundt de to rene kvinneklassene og fortsatte med Dobbel Mix. Turen gikk så over til Singel Menn og deretter Dobbel Åpen. I dag avrunder vi med den gjeveste øvelsen av de alle: 

 

NM Trippel Åpen

Fjorårets Trippel-pall ble tapetisert i blått. I år stiller 10 av spillerne, og nesten alle er tippet å nå pallen!

Årets favoritt i selveste kongepokaløvelsen må sies å være Ranu Homniam, Robert Pettersen og Bastien Testaniere, de har et bra sammensatt lag og vi tror de går helt til topps.

Benny Bel-Lafkih, Gabriel Gjengstø Bel-Lafkih og Jean Espic er et lag vi ser på som en stor utfordrer til seieren og vi kan vente disse helt øverst også.

Odd Kvarme, Tore Blokhus (bildet over) og Viljar Losnegard lanseres som en av de fremste utfordrerne.

Max Carlström, Marius Wang og Marius Breimo har allerede vunnet kongepokalen og med turneringsseieren tidligere i år har de vist at de er kapable til å løfte kongepokalen i år også.

Charlotte Jayer, Simo Menzhi og Youssef Taoubane må også nevnes, fjorårets bronsemedaljørere har lyst til å forbedre denne plasseringen til det helt store.

 

Hjemmehåpet

 

 

 

Mari Presthus, Jon Sæbø Larsen og Mostafa El Harrar. Det er rett og slett det eneste laget vi ser som på papiret innehar kvaliteter som skal til for å slå de aller beste.