NM 2021 | Hilsen og info fra teknisk arrangør

17.06.2021

Kjære NM-deltaker

Det er veldig kjekt å kunne ønske deg velkommen til Bildøy og NM i Petanque, vi gleder oss selv om det også er utfordrende å arrangere et så stort stevne i omgivelser som ikke helt er våre egne. I den forbindelse vil vi gjerne gi dere litt ekstra informasjon samtidig som vi trenger litt informasjon om deres behov for at mesterskapet skal bli så vellykket som mulig.

Bestilling av transport

For å bestille riktig antall busser hver morgen trenger vi å vite hvor mange av dere som trenger busstransport fra Bergen til Bildøy om morgenen. Bussen går fra Festplassen kl. 8:00 hver morgen. Send en melding innen fredag 18/6 til kontakt@bergenpetanque.no for hvilke dager du trenger busstransport. Vi ønsker nemlig at ingen skal stå igjen i sentrum uten plass.

Matservering

Det vil finnes en kiosk inne i hallen som serverer kioskmat inkludert varme pølser og som er åpen fra morgen til ut på kvelden. Det blir også servert en varm rett hver dag mellom kl 13 og 18. Dagens meny blir slått opp ved siden av innregistreringen hver morgen og de som ønsker et slikt måltid må melde fra til personen som sitter ved siden av innregistreringsbordet før gruppespillet tar til.  De som ønsker andre alternativer må enten medbringe sin egen mat eller dra til Sartor Senter som ligger 5 min. unna med bil, der finnes det flere restauranter/kafeer. Ved fint vær vil vi ordne med bord ute og hvis det blir regn vil vi ha bord i Bildøyhallen eller i gymsalen til ungdomsskolen like ved.

Garderobe

Etter registreringen om morgenen har dere anledning til å gå i garderobe og bytte tøy og legge fra dere sekker og vesker - garderobe 1 er for damene og garderobe 2 er for mennene. Det finnes ett toalett i hver garderobe og to toaletter + ett for bevegelseshemmede i foajéen i Bildøyhallen.

Smittevern

Smittevernreglene for mesterskapet er omfattende og de vil bli opplyst om på kontinuerlig basis. De viktigste reglene er vel kjente, 1 meter avstand og munnbind der det ikke går å holde slik avstand. I tillegg er flittig bruk av desinfeksjonsmiddel som det vil finnes mye av rundt omkring. I hall og i gymsal vil det ikke være lov å oppholde seg mer enn 50 personer av gangen og bord og stoler vil bli kontinuerlig vasket etter at folk er ferdig å spise.

 

Til slutt...

vil vi be alle om å hjelpe til med å holde inne og uteområdene ryddige og rene. Bruk de oppsatte søppelposene. Informasjon ut over dette får vi ta når dere kommer.

Vi gleder oss og håper alle vil få et minnerikt og hyggelig NM og så håper vi på godt vær, det er det jo ikke alltid at det er på disse trakter. Vi skulle gjerne kunnet garantere det, men det ligger litt utenfor vår kompetanse.

 

Gode hilsener og vel møtt!

NM-komiteen