NM 2021 | Disse deltar

14.06.2021

Norgesmesterskapet 2021 nærmer seg i rekordfart, og aldri har vi hatt påmeldingsfrist så tett opp mot det ordinære NM som i år. Det betyr også at spillere og klubber bes sjekke at oppføringen er korrekt og gi tilbakemelding så snart som mulig innen onsdag 16/06 klokken 17.00.

Spillere kontakter klubbleder som igjen  melder fra til seksjonsleder Tore Blokhus på epost snillasten@gmail.com eller telefon 922 31 854.

Over til det hyggelige: foreløpig deltakerliste!

Selv om pandemien virker å være godt i gang på retrett og stadig flere har fått både en og to vaksinedoser, er vi enda ikke tilbake til normalen. Så har vi også vært veldig spente på hvor mange som ønsker å spille, og følgelig også hvordan spillerne vil fordele seg på de ulike øvelsene. Vel, vi kan trygt si at norske petanquespillere kjenner sin besøkelsestid!

Ingenting kan ta fra vårt Norgesmesterskap status som årets høydepunkt. Ei heller årets NM på Bildøy med Bergen Petanqueklubb som teknisk arrangør.

12 klubber deltar, og blant disse finner vi STIF som tryllet frem et høyst spesielt NM i fjor, og for første gang deltar med egne spillere i år. Veldig gledelig! Vi gleder oss videre over at nyere klubber som Namsos og Saltdal deltar med flere spillere i år enn tidligere. Langt eldre OPC og BFII stiller med tropper som fritt etter hukommelsen må være større enn på lenge. - Og vi kunne fortsatt. Her er det mye gull!

Den største øvelsen blir som seg hør og bør NM Trippel, den store kongepokaløvelsen. 44 lag er påmeldt. Over hundre spillere totalt spiller fredagens NM Singel, og av disse spiller nesten 30 i den rene kvinneklassen.

Til sammen 65 dobbeltlag stiller på startstreken på søndag, og vi er glade for at Åpen klasse fremdeles er størst av de tre øvelsene. På NMs åpningsdag er tallene henholdsvis 24 i Mix og 16 i V65, et godt tall sett under ett.

Vi minner om at dette er foreløpige tall som ikke er kontrollregnet, og det kan også ha skjedd feil i registering. Nok en gang: Sjekk listene og påse at du og ditt lag er korrekt oppført.

 - Og om alt er riktig, ja da er det bare å glede seg stort!