Nesten Junior: Podkast #2

06.05.2021

Hun har imponerende 274 landskamper på merittlisten, forer makkere med Heksehyl, har ambisjoner på vegne av Phillippe Suchaud og insisterer mer enn gjerne på viktigheten av grunnleggende teknisk trening. Møt en av PetanqueNorges viktigste spillere gjennom tidene i nyeste episode av podkasten Nesten Junior!

Direktelenke: https://soundcloud.com/user-820585071-705307180/nesten-junior-episode-2

 

Lisbeth Fossen har med sine rundt tretti år på grusbanen karret seg opp til en soleklar 1. plass på adelskalenderen for landslag. Hvordan hun gikk kledd den første tiden kan bevitnes her. I episode 2 av Nesten Junior deler hun sitt engasjement og erfaringer. Lytt til hennes savn etter Nordsjøturneringen, gode minner fra Linderudbanen og få greie på hvorfor en av verdens fremste petanquespillere har fått klengenavnet Kleshenger'n!

Og dere: Gå ikke glipp av hennes dykk ned i minneboka fra VM 1996. PS! I skriftlig form kan historien leses i PetanqueNytt nr. 13.

I Breddespalten møter vi nok en gang en juniorspiller, denne gang 16-årige Sondre Røste-Kise. Sondre kan skilte med kvartfinale i fjorårets NM Trippel, et år som også brakte med seg landslagsspill i Korona-EM. 

Lars Storaker Bruu ble Nesten Juniors første medlem av Glory Hall. I episode 2 utnevnes nok en spiller, denne gang en kvinne fra nord. Hvem det er? Lytt til Nesten Junior!

 

 

Arkiv

Episode 1: Tore Blokhus og Casper Johansen. Glory Hall: Lars Storaker Bruu.