Larry og Mili til topps

18.02.2020
Som sedvanlig og som seg hør og bør: Nok en gang ble en turnering i Vestby fulltegnet. Denne gang på en mandag, forbeholdt spillere på 55 år eller mer. Helt til topps gikk to herrer i sin beste alder: Larry Young og Mili Selimovic. Gratulerer!
 
Etter fire monradrunder i innledende gikk fire lag videre til semifinaler, mens resten spilte plasseringskamper. Utfallet av disse kan leses ut fra resultatlisten lenger ned.
 
Larry og Mili møtte et rent Hølen-lag, Thor Arne og Inge, i sin semi, en kamp som med sifrene 13-10 virker å ha vært et tett og spennende oppgjør. Seier med bedre margin ble det til de andre finalistene: Boule Frederik IIs Odd og Rolf vant 13-7 mot Follos Arne og Maija. I kampen om førsteplass gikk som allerede avslørt Larry og Mili av med seieren: 13-8.
 
Dette var vinterens siste rene veteranturnering innendørs, men det er stadig flere muligheter før vårsolen for fullt varmer opp grusbanene. Stadig spilles Lørdagskarusellen i Vestbyhallen, mens sesongen avsluttes med Rolf Finstads minneturnering 14. mars. I Peter Pan-hallen gjenstår to turneringer, den første allerede førstkommende søndag. 22. mars går aller siste innendørsturnering av stabelen.
 
 

Dobbel V55

17. februar 2020, Vestby Petanque Hall
 
1.  Larry Young og Mili Selimovic
2.  Odd Porsmyr og Rolf Hermansen
3.  Arne Olsen og Maija Juva
3.  Thor Arne Smestad og Inge Aabol
 
5. Jørn Gillstrøm og Ole Evensen
6.  Svein Rune Fuglesang og Hans-Erik Røneid-Hansen
7.  Steinar Friberg og Freddy Friberg
8.  Anne Kristiansen og Arild Kristiansen
9.  Ellen Meisingset og Steinar Lyby
10. Morten Jensen og Ragnar Weseth
11. Daniel Hushovd og Arild Eliassen
12. Ragnhild Andersen og Ib Andersen
13. Oddvar Karlsen og Mike Barker
14. Inger Berit Kristiansen og Lise Østby
15. Michel Rey og Mario Rodrigues
16. Odd Arild Klemo og Kjell Arild Skas
 
 
Foto og resultatliste: Mike Barker