NM 2019 | Hvem vinner Trippel Åpen?

18.06.2019

Arvtagerne etter legendariske Kjell og Lasse har slått sine kloke hoder sammen og satt sine spådommer ned på arket. Godsakene - Trippelen - har de spart helt til slutt, men nå, nå folkens:Her er favorittene til lørdagens kongepokaløvelse! Enig? Fullstendig uenig? Kjør debatt! 

Les også: Kjell og Lasses arvtagere synser og formener om NM Dobbel Mix og NM Dobbel V65. og ikke minst om Singel Herrer, Singel Kvinner og Presisjonsskyting. Som om ikke det er nok har de jammen sagt sitt også om Dobbel Åpen, Dobbel Kvinner og Dobbel V55.

 

Trippel Åpen

Trippel = Tre

 

Trippelen, selve kongepokal-øvelsen, er den gjeveste og viktigste på NM-programmet. Favorittene våre er tre som har god erfaring med å løfte pokalen høyt til værs: Johnny Skjørberg, Bjørn Arne Nordhagen og Kjell Rune Karlsen. To av disse er klare for EM Herrer etter seier i landslagskvalet for to uker siden. Her er det noen som prikket inn formen i tide!

Ranu Homniam, Ronny Gudmundsen og Roger Støa har vi forsåvidt også klokketro på. De har perfekt lagsammensetning og holder humøret så sitter nok spillet. Du skal ikke bli overrasket om disse står på toppen av pallen lørdag kveld.

Utfordrere

Som i de fleste andre øvelser, må vi til klubben Groruddalen for å finne de største utfordrerne til gullmedaljen. Charlotte Jayer, Jean Espic og Bastien Testaniere har det som skal til for å kunne hamle opp med både holmestrandinger og Økern-trioen.

Fra samme klubb har du også to av de andre utfordrerne. Benny Bel-Lafkih, Gabriel G. Bel-Lafkih og Eli Gjengstø er en av disse. Benny kommer aldri utenom toppen i forhåndstips. Han er mestvinnende i øvelsen gjennom tidene og han vant senest i fjor. Da spilte han med blant annet Lars Bruu, som sammen med Ole Hågensen og Andre Erdahl danner i år en trio det lukter svidd av. Du skal ikke tvile på kjemien og humøret i det laget hvertfall. Kommer de et stykke skal du ikke se bort i fra at de ender opp helt der oppe.

Se opp for

Magnus Losnegard, Viljar Losnegard og Vebjørn Bjørkås. Stord-trioen kan finne på alt mulig. Holder de konsentrasjon og humør oppe selv når det begynner å gå dårlig så kan de utfordre alle!

 

 

Tekst: Anonym1 og Anonym2