Wales & Monkstone Petanque, here we come

08.04.2019

Ståle Baksetersveen(HPK), Roger Støa (ØPC) og Robert Pettersen (GPK) kvalifiserte seg søndag 7. april som beste lag til Nations Veteran Cup i Cardiff. En god nr. 2 og også reiseklare - alle fra Holmestrand (HPK) - Arnstein Barstad, Arild Eliassen og Svein Rune Fuglesang.

Norge 2: Arnstein Barstad (første til venstre) debuterer i juni som landslagsspiller.

 

Brexit or not - Wales & Monkstone Petanque, here we come! Gratulerer til dere alle og lykke til i Cardiff på tampen av juni måned.

Takk også til Morten Torp, Jean Jaques Razaka og Atle Smeby for spennende kamper i Vestby. Vi regner med at ringrevene kommer sterkere tilbake i kvalifiseringen til EM Veteran!

De tre kjempende trippellagene spilte dobbel runde mot hverandre, og de to som endte som best i kvalifiseringen møttes i første oppgjør. Denne kampen endte 13-3 til Ståle, Roger og Robert. Desto bedre gikk det for det rene HPK-laget i neste kamp: 13-12 over Atle, Morten og Jean Jaques. Og for å understreke spenningen: 13-12 til Morten & Co i kamp 3 mot Ståle & co. Etter én runde hadde altså alle lagene én seier hver.

Jean Jaques Razaka, Atle Smeby og Morten Torp kom denne gang litt for kort.

Ståle, Roger og Robert vinner også det andre møtet mot det rene HPK-laget 13-3. Rune, Arild og Arnstein dro i land sin 2. seier mot Atle, Morten og Jean Jaques og var dermed fortsatt med i kampen. I den siste og avgjørende kampen mellom Ståle og Morten var mye på spill. Vant Ståle & Co ville de gå seirende ut av kvalen med Runes lag på 2. plass. Vant Morten ville det bli avgjort på score og da måtte i så fall Holmestrandsgutta bite i det sure eplet.

Det endte med seier til Ståle Baksetersveen, Roger Støa og Robert Pettersen, premiert med merkelappen Norge 1. Gratulerer!

 

Landslagskvalifisering, Nations Veteran Cup

7. april 2019, Vestby Petanque Hall

1. Ståle Baksetersveen, Roger Støa og Robert Pettersen, HPK/ØPC/GPK

2. Arnstein Barstad, Arild Eliassen og Svein Rune Fuglesang, HPK

3. Morten Torp, Atle Smeby og Jean Jaques Razaka, FPK/OPC

 

 

Tusen takk til Signe Hovind for sekretariatsjobb, resultatservice, tekst (noe omskrevet, red.anm.) og bilder!