Nations Cup for veteraner, kvalifisering

02.04.2019

Oppdatert 02.04.2019: Seksjon Petanque har mottatt invitasjon til Nations Cup for Veteraner. Arrangør er det walisiske petanqueforbundet og Norge kan stille med to - 2 - trippellag.

Dato for cupen er 28. - 30. juni, og dette kolliderer med NM-veka hvor Petanque for første gang er blant de utvalgte idrettene. Seksjonsstyret ønsker likevel gi veteraner mulighet til å spille med det norske flagget på brystet, men har i dette tilfellet vedtatt å ikke gi reisestøtte.

Det walisiske forbundet har forhandlet frem rabatterte priser, se under. I tillegg kan det være mulig å søke om reisestøtte fra sin klubb, selv om regler for dette vil variere fra klubb til klubb. Seksjonens mulighet til økonomisk støtte ved landslagsrepresentasjon er dessverre svært begrenset, og gis pr. i dag kun ved Europa- og/eller Verdensmesterskap. Vi ber om forståelse for dette.

For de veteraner som ikke ønsker å delta i NM-vekas Trippel Mix vil dette uansett være en ypperlig anledning til å spille med det norske flagget på brystet. Det er stort og ærefullt i seg selv. Vi oppfordrer derfor alle som ikke kan spille i Stavanger i slutten av juni til å melde seg på til kvalifisering.

Nations Cup spilles på banene til the Monkstone Petanque Club i Cardiff. Egen busstransport settes opp til og fra både flyplass og togstasjon i Cardiff. Pakketilbud som inkluderer transport, også mellom baner og Cardiff North Hotel by Accor, samt måltider er satt til 80 pund pr. person. Nevnte hotell har rabatterte priser for deltakere.

 

Kvalifisering

 

Sted: Vestby Petanque Hall

Dato: søndag 7. april

Sekretariat: Signe Hovind

Oppsett:

  • Mindre enn fem lag: alle mot alle to ganger
  • Fem lag eller flere: alle mot alle en gang og de fire beste til semi

Spillestart: kl 10:00. 

Begrensning kiosk: Spillerne må medbringe matpakke. Det vil være mulig å kjøpe pølser, kaffe og mineralvann.

Påmelding: Alle interesserte bes danne lag og melde seg på innen tirsdag 2. april kl. 23.59. Påmelding sendes pr. epost til arild.skjaeveland@nif.idrett.no.

 

Påmeldte lag pr. 25. mars:

1. Arnstein Barstad, Svein Rune Fuglesang og Arild Eliassen

2. Ståle Baksetersveen, Roger Støa og Robert Pettersen

3. Atle Smeby, Morten Torp, Jean Jaques Razaka