Ranking 2018 #17

13.07.2018

I NM haglet det med rankingpoeng - i alle klasser. I denne oppdateringen var det litt mindre å holde styr på, selv om Frognerparken Open med tydelighet var et populært initiativ: 27 dobbellag "midt i ferien" er en glede å fordele poeng til. 

 

Spillerranking

Faktisk er spillerne på topp 6 (og 7) identiske med forrige oppdatering. Eneste forskjell er at Benny Bel-Lafkih og Bastien Testaniere har byttet plass, denne gang med Bel-Lafkih på førsteplass. Bare fem poeng skiller de to, og kun ti poeng skiller første- og fjerdeplass. Her blir det spenning helt til siste slutt!

Hele fem spillere fikk sine første rankingpoeng for året, og av disse: To stykker med debut i ranking noensinne! Ekstra gratulasjon til Einar Skancke og Ingvild Kiplesund. 

Totalt 186 spillere er så langt i sesongen registrert i tabellen. Se hvem:

(Se hele spillerrankingen)

 

Klubbranking

Som "alltid" ble GPK også denne gangen beste klubb, i Frognerparken med Follo Petanca som en god nummer 2. Mobilisering fra Stord sikret 34 poeng, nok til å forsvare sin tredjeplass totalt etter NM. 

(Se hele klubbrankingen)

 

Nå sees vi ikke igjen før i august, nærmere bestemt i Holmestrand 11. august. Den årlige 'grisen (Tidligere Gausengrisen, nå Hvitsteingrisen) forventes å bli godt besøk, så skal du kapre noen poeng er det bare å melde seg på!

- Og husk: Ingenting er vel bedre enn å trene og spille nå som sommerværet varmer både kropp og sjel. RIKTIG GOD SOMMER!