16. november | Idemyldring og foredrag i Idrettens hus

16.10.2017

Seksjonen sendte mandag 16. oktober ut følgende invitasjon til klubbene:

 

Seksjonsstyret inviterer våre medlemmer 

til samling i Idrettens Hus torsdag 16. november kl. 17.30.

Vi har nettopp lagt bak oss en petanquesesong (utendørs) og lader nå opp til neste! I november skal forslagene til terminlista 2018 sendes inn, og vi håper at vi kan få muligheten til å snakke litt med klubbene om de ulike utfordringene og hvordan en kan forbedre terminlisten og turneringsorganiseringen for den kommende sesongen - før den spikres og legges ut ca. 1. desember.

Men like viktig som å få en 2018-sesong med et godt turneringstilbud på plass,  er hver enkelt spillers forberedelser til ny sesong, og i den anledning vil vi nok en gang fokusere på noe av det som gang på gang er avgjørende i en petanquekamp – det mentale!

Tord Nordbotten kommer og foredrar nettopp opp mental trening. Tord er tidligere trener og utøver på høyt nivå i golf, og har jobbet mye med presisjonsidretter. Dette er noe vi tror de fleste spillere vil kunne få utbytte av. 

 

Vi spiser pizza ved møtets start og har en diskusjon rundt terminlisten, før vi setter fokus på hvordan bli en bedre petanquespiller mentalt. Vi tror mange har noe å hente her.

Påmeldingsfrist mandag 13. november kl.23.59.  Påmelding til arild.skjaeveland@nif.idrett.no.

Påmeldingen er bindende. Ved uteblivelse forbeholder vi oss retten til å sende klubben(e) regning for bevertning.