Ranking 2017 #18

12.09.2017

7 Fjell-turneringene i Bergen er over. Fasit er 231 poeng til fordeling og resultatet kan studeres i sin helhet lenger ned i artikkelen. Nå er det forsvinnende få turneringer igjen: Kun Hvitsteingrisen og Vika Høst gjenstår av rankingstevner.

 

Spillerranking

Det ble arrangert singelturnering i Bergen, og med 45 spillere skulle maksimalt mulige poeng fordeles. Bastien Testaniere (GPK) som fikk 15 poeng i denne turneringen, sanket også 7 poeng i lørdagens turnering. - Dermed ble Bastien klart beste spiller i Bergen, og med dette klatret han opp på spillerrankingtabellens andreplass.

Også andre i toppen fikk poeng i Bergen, og vi ser flere endringer i plasseringene. Legg spesielt godt merke til Jean Jaques Razaka (OPC) som kapret 22 poeng i Bergen og klatret betraktelig opp på tabellen.

SPKs Tore Blokhus håpet nok på flere poeng, men måtte ta til takke med 3. Til tross for dette er han fortsatt beste spiller fra Stord og kjemper om å bli klubbens første spiller på adelskalenderen blant de 15 beste spillere.

Avslutningsvis kan vi nevne at 2 nye spillere fikk sine første poeng under disse turneringer. 

(Se hele spillerrankingen)

 

Klubbranking

Stord Petanqueklubb ble beste klubb i Bergen, tett fulgt av arrangørklubben.

Det var gledelig at hele 7 klubber tok poeng denne helgen, noe som viser at det var stor deltagelse fra mange klubber.

I toppen av denne listen var det liten endring, men fortsatt er det spennende hvilken klubb som blir sesongens tredje beste klubb.

(Se hele klubbrankingen)