Generation Games

06.09.2017

Som del av Oslo byliv arrangeres Generation Games for første gang i Oslo. Pétanque er en av aktivitetene på programmet.

Oslo Kommune arrangerer for første gang Generation Games i Oslo 23. september. Arrangementet varer fra kl. 11.00 til 15.00. Det er en del av Bilfritt Byliv, som vil vise at sentrumsgatene kan brukes til andre ting enn biltrafikk. 

Se også: Generation Games på Facebook

Målet er å få unge og gamle ut av sofaen og ut i Oslos gater, for å delta på ulike aktiviteter. Bestemor, pappa, barnebarn, naboen, tantebarn og venner - alle en vil tilbringe en morsom dag med.

«Generation Games» er et konsept som kommer fra Nederland, og blir arrangert i ulike byer rundtom i Europa. Deltagerne får et klippekort, og går så fra aktivitet til aktivitet. Den eneste regelen er at hvert lag må bestå av minst to personer, fra minst to ulike generasjoner.

Stedet er i og rundt Kongens gate i Oslo sentrum. 

Pétanque får sin stasjon på Grev Wedels plass, hvor vi lager baner under trærne. Charlotte Jayer og Bjørn Vidnes har hovedansvaret fra seksjonsstyret, og vi hadde satt pris på om flere hadde hatt mulighet til å ta turen, for å vise, låne bort kulene sine, og være tilstede for å representere sporten vår - med å fortelle om sin klubb og hvor en spiller, for de som måtte bli bitt av basillen. Og så kan en få spilt litt selv, på veldig fine baner midt i Oslo sentrum! Kontakt Bjørn (12bjorn11@gmail.com) eller Charlotte (charlotte.jayer@gmail.com) dersom du har mulighet til å stille.

Dette kan være en fin mulighet for å få rekruttert nye spillere til vår sport! 

 

 

______________________________________________________________

Skribent: Arild Skjæveland | Idrettskonsulent