Stort løft for Petanque i Bergen

07.07.2017

Tro det eller ei, sommeren kommer ikke til å vare evig. Plutselig blir det høst, og med høst kommer... Bergen Petanque Klubbs 7 fjell-turnering! Fra BPK har vi mottatt gledelige nyheter om petanqueanlegg i sentrum, noe også tilreisende turneringsdeltakere i september kan beskue - og en del spille på - med egne øyne. La oss planlegge og glede oss til denne helgen allerede nå!

Bergen Petanque klubb har inngått et samarbeid med Bergenhus og Årstad Kulturhus, sentralt i Bergen sentrum. Det gamle, ærverdige Dankert Krohn eldresenter i Kong Oscars gate - 3 min. fra Jernbanestasjon og Bybane, 5 min. fra Fisketorget - er nå omgjort til et fantastisk flott kulturhus med mange aktiviteter, der petanque blir helt sentralt. Vi får ihvertfall 4 baner der den nåværende parkeringsplassen er, og blir "møteplassen" for alle som vil besøke kulturhuset.

Ildsjelene på Kulturhuset, som har kjøkken og møterom til disposisjon, samarbeider også med Kirkens Bymisjon om et fantastisk kafeteriatilbud, der den cubanske kokken Raul disker opp de herligste retter, og det til en svært rimelig penge!

Vår 7 Fjells turnering 9. og 10.september vil, som annonsert, ha innledende gruppespill på Slettebakken begge dager. Men vi satser nå alt på at banene skal stå ferdig til denne helgen, slik at sluttspillet kan flyttes til de nye banene på Kulturhuset. Der vil deltakerne bli invitert til varm mat og sosial happening etter avsluttet spill. Pakke og påmelding vil bli annonsert medio august.

Vi håper mange vil finne veien til Bergen denne september helgen. Anlegget er et stort løft for petanquen i Bergen, og for ressurser i klubben vår. Hjertelig velkommen til alle - og været garanterer vi jo for, som alltid!

 

På vegne av Bergen Petanque Klubb

Kenneth Larsen