Ranking 2017 #8

16.06.2017

Her er siste oppdatering av rankinglister før Norgesmesterskapet tar til. Fremmøte i Holmestrand Open var 20 trippellag og dermed fordeling av 90 poeng. Det er fortsatt tett i begge rankinglister. Før NM starter er det stor spenning og vi regner med at det blir store endringer etter mesterskapet. Se ikke bort fra at vi har noen klare tendenser for hvordan dette ender ved slutten av sesongen, allerede etter NM-helgen!

 

Spillerranking

Holmestrand Open var det 8. rankingstevne for sesongen og hele 11 spillere tok sine første poeng. Gabriel Gjengstø Bel-Lafkih (GPK) ledet før Holmestrand, var med på vinnerlaget og leder dermed fortsatt spillerrankingen.

Gabriel flankert av Rune Kristoffersen og sin far, Benny.

 

Det var flere i toppen som av listen som tok poeng i Holmestrand, noe som betyr at det fortsatt er tett blant de som ligger og «kniver» om ledelsen.

Den som hadde det største hoppet var Rune Kristoffersen: fra 23 plass til 8. plass!

Hele 131 spillere har til nå tatt poeng

(Se hele spillerrankingen

 

Klubbranking

Selv om Stord Petanqueklubb ikke tok poeng i Holmestrand leder de fremdeles klubbrankingen med 57 poeng foran Groruddalen Petanque Klubb. GPK ble for øvrig beste klubb i Holmestrand med 34 poeng. Disse to klubbene har nå fått et forsprang til øvrige klubber.

Bak disse klubbene er det tett om plassene:Kun 20 poeng skiller 3. plass og 7. plass. Etter siste turnering er det nå 10 norske klubber som har tatt poeng.

(Se hele klubbrankingen)