Hvem blir vårt nye veteranlandslag?

22.05.2017

Nå har du sjansen til å representere Norge under EM 2017 for veteran +55! Påmelding til landslagskvalifiseringen er senest 4. juni. 

I helgen fikk Norge nye landslag for herrer og damer, og nå er turen kommet til veteranene. Fyller du 55 år i løpet av 2017, eller er eldre, er du i petanque klassifisert som nettopp veteran. I fjorårets Europamesterskap oppnådde vårt landslag en svært gledelig 5. plass. En sterk prestasjon av Geir Høistad, Odd-Reidar Gulbrandsen, Birger Otto Hansen og Ståle Baksetersveen, alle fra HPK.

- Og det er nettopp HPK som nå legger til rette for at disse og andre skal kunne få samme opplevelse.

Holmestrand Petanque Klubb står som vertskap når vi skal avholde landslagskvalifisering for spillere i V55, lørdag 10. og evt. søndag 11. juni. Hvorvidt det blir kvalifisering over 2 dager er avhengig av antall påmeldte lag, men dette vil bli offentliggjort i god tid før påmeldingsfristen går ut for å delta i det ordinære rankingstevnet i trippel åpen på søndag.

Påmeldte (oppdateres fortløpende) :

1. Signe Hovind, Maija Juva og Ståle Baksetersveen

2. Johnny Skjørberg, Hans-Erik Røneid-Hansen, Odd-Reidar Gullbrandsen og Helge Skjørberg

3. Roger Støa, Robert Pettersen og Jean Jaques Razaka

4. Larry Young, Arne Olsen og Knut Lomsø

5. Atle Andersen, Rolf Hermansen og Odd Porsmyr

6. Birger O. Hansen, Rune Fuglesang og Mario Rodriguez

 

Det seirende laget skal representere Norge under EM for veteraner 2017 arrangert i Karlslunde, Danmark, 6. - 8. oktober. Seirende lag vil også, sammen med lag nr. 2 på resultatlisten, være kvalifisert til å delta i internasjonal veteranturnering i Hvidovre, Danmark, 1. – 3. september. Såfremt ikke begge disse lagene ønsker å reise til Hvidovre vil tilbudet gå til neste lag på resultatlisten, osv.

 

Noen praktiske opplysninger:

Påmelding: arild.skjaeveland@nif.idrett.no

Frist: Senest 4. juni kl. 23.59.

Antall: Minimum 3 spillere, maksimum 4 spillere pr. lag.

Pris: kr 150,- pr. spiller. Dette etterfaktureres fra seksjonen.

 

Vedr. EM i Karlslunde:

Spillerne dekker reise og opphold selv, men mottar reisestøtte fra seksjonen med kr. 2.000,- pr. spiller.  Seksjonen dekker utgifter til eventuell coach og til delegat.

Vedr. internasjonal veteranturnering i Hvidovre:

Her er vi invitert til å delta med 2 lag (á 3 spillere + evt.innbytter). Spillerne dekker deltakeravgift (inkl. måltider fra fredag middag t.o.m. søndag lunsj) = Euro 80 pr.pers. Dessuten dekker spillerne reise- og oppholdsutgifter. Det blir ikke gitt reisestøtte fra seksjonen til denne turneringen. 

Turneringen spilles på tid og man får spille min. 10 kamper i løpet av lørdagen og søndag formiddag. Man møter mange gode veteranlag, og særlig for laget som skal representere Norge i EM er dette en flott forsmak på møte med andre europeiske veteranlandslag. Av hensyn til påmelding til turneringen i Hvidovre må de kvalifiserte lagene i løpet av kort tid etter 10. juni melde i fra om man ønsker å delta i Hvidovre.

 

Spørsmål?

Ta gjerne kontakt med undertegnede hvis dere ønsker ytterligere opplysninger i forhold til kvalifiseringsturneringen i Holmestrand eller turneringene i Danmark i henholdsvis september og oktober 2017.

 

Signe Hovind

signe.h@online.no / 911 70 632