6. runde i Lørdagskarusellen

27.02.2017

Karusellen i Vestby samlet lørdag 25. februar 18 enkeltspillere. Konseptet var som vanlig fire runder trekke makker-kamper, den sjette runden i rekken. Nå er det bare to lørdager igjen til sammenlagtvinneren skal kåres og premieres!

Best av alle denne lørdagen ble Ranu Homniam, som var uslåelig med sine fire seire og 25 i score. Dette var hennes tredje runde etter jul, og med totalt ti seire så langt besitter hun nå åttendeplass.

(Se hele tabellen)

Det er fem seire bak foreløpig førsteplass som besittes av Larry Young. Han har sanket poeng jevnt og trutt helt siden første runde, sist lørdag med tre seire. Like mange seire, totalt 15, har både Ulf Lundby og Inge Aabol, riktignok med færre scorepoeng. Også disse har spilt hver runde. Alle tre i tillegg til Oddvar Karlsen fikk tre seire 25. februar. Nevnte Oddvar er bare en fattig seier bak pallen. Knut Lomsø og Ellen Meisingset er rett bak med 13 seire.

Her er det absolutt spenning!

Totalt 35 spillere har deltatt en eller flere runder i Karusellen etter jul, med deltakerrekord på 24 enkeltspillere. Tar vi med spillerne som deltok før jul er totalantallet 55.

Klarer vi å mobilere til stappfullt grisehus de resterende to lørdagene? Utfordringen er herved gitt!