Ledig stilling | Norges Fleridrettsforbund, idrettskonsulent petanque

03.02.2017

Norges Fleridrettsforbund seksjon Petanque søker engasjert og utadvendt ansatt til vår deltidsstilling som idrettskonsulent.

Du må gjerne ha erfaring fra organisasjonsarbeid, fortrinnsvis fra idrett. Det viktigste for oss er uansett engasjement og vilje til å hjelpe oss med å fremme Petanque i Idretts-Norge.

Som bindeledd mellom Norges idrettsforbund, Norges Fleridrettsforbund, seksjon, klubber og medlemmer er gode kommunikasjonsegenskaper, både skriftlig og verbalt, av stor viktighet. Franskkunnskaper er nyttig, men ikke noe krav.

Vesentlige arbeidsoppgaver innebærer:

  • Administrasjon, herunder korrespondanse, oppfølging nye miljøer, økonomi og lisens
  • Funksjonær og representant under Norgesmesterskap og møter i regi av seksjonen
  • Bistand til arbeidet med langsiktige mål: Nasjonal hall, rekruttering og sportslig utvikling

Vi ønsker at du benytter eget kontor i Fleridrettsforbundets lokaler på Ullevål stadion en dag i uken, med fleksibilitet i øvrig tid. Vi er åpne for å justere stillingsprosenten om behov. ______________________________________________________________________

Stillingstittel: Idrettskonsulent |Varighet: Vikariat

Stillingsprosent: 20 % | Sted: Ullevål stadion, Oslo

Tiltredelse: Etter avtale | Lønn: Etter avtale ______________________________________________________________________

Petanque inkluderer | Petanque er et kulespill som spilles med jernkuler på et underlag av grus.

Petanque kan spilles både i singel, dobbel og trippel, og passer like godt for barn som for godt voksne, med eller uten funksjonshemming.

Petanque i verden | Petanque spilles i alle verdens kontinenter utenom Sør-Amerika og er organisert gjennom det internasjonale forbundet FIPJP. De europeiske nasjonene, p.t. 40 land, er i tillegg samlet i organisasjonen CEP, hvor også Norge er representert i styret.

Petanque i Norge | Norges Petanqueforbund ble stiftet i 1984, men ble oppløst 1. september 2007 og fra samme dato gikk vi inn i Norges Fleridrettsforbund og ble en egen seksjon. Øvrige seksjoner er Boccia og teppecurling samt Friskis & Svettis.

Seksjonen består av 19 klubber spredd over hele landet. Av 600 spillere, løser nærmere 300 hvert år lisens, og disse kan dermed delta i turneringer, inkludert årsranking og internasjonale mesterskap som EM og VM. _____________________________________________________________________

Vil du bidra til å øke interessen rundt Petanque?

Send søknad og CV innen mandag 20. februar til seksjonsleder i FIF Petanque, Signe Hovind, epost: signe.h@online.no

Ta gjerne kontakt pr. telefon 911 70 632 dersom du har spørsmål vedrørende stillingen.