Styret informerer | Dommerkurs, årsmøte og ting

22.12.2016

Redigert 13.01.17: Utsatt frist for innmelding av saker til årsmøtet/tinget.

Julen nærmer seg med stormskritt, så gjør også det nye året. Vi vil i det følgende informere om to viktige høydepunkt i nærmeste fremtid:

Dommerkurs

Vi inviterer alle interesserte til dommerkurs 4. og 5. februar. Læremester er den europeiske dommeren Roger Smedenfeldt fra Sverige, godt kjent for de fleste som NM-dommer. Deltakere med over 15 mil reisevei vil kunne søke om reisestøtte. Alle som ønsker å delta bes sende påmelding innen 15. januar til petanque.no@gmail.com.

Årsmøte og Tinget

Dato for årsmøtet i Seksjon Petanque og tinget i Norges Fleridrettsforbund er 25. mars og stedet er Clarion Hotel Gardermoen. Det vil kvelden i forveien være felles bespisning på hotellet. Frist for innsending av saker til årsmøtet må være oss i hende senest 25. februar. Send dette til petanque.no@gmail.com.

---------

Til vi sees igjen

Seksjonsstyret ønsker dere alle en fredelig julefeiring med familie og venner. Kanskje blir det spilling, kanskje ikke. For noen vil savnet og tomrommet etter de man har mistet gjøre julen ekstra spesiell. For andre vil gleden over nye verdensborgere eller nye, gode relasjoner overskygge alt annet. Hold om og hold av.