Ranking 2016.18

24.08.2016

To nye stevner er gjennomført, Follos Høstslag med 27 dobbellag og Gausengrisen med 23 trippellag. Dette betyr at det til sammen skal fordeles 198 poeng. Se resultatet så langt i sesongen!

 

Spillerranking

Selv om det er langt ute i sesongen er det fortsatt nye spillere som tar sine første ranking poeng. I helgen var det faktisk hele 7 spillere som tok sine første poeng!

Benny Bel-Lafkih fra Groruddalen Petanque Klubb (GPK) sanket som vanlig sine poeng og trygget sin ledelse med 47 poeng ned til 2. plass. Som vi tidligere har antydet har han med sikkerhet avgjort kampen om å bli årets beste spiller.

Bak ham er det derimot forandringer: Etter helgen klatret Bastien Testaniere fra Oslo Petanque Club (OPC) opp på 3. plass bak Tomas Finne (GPK) som fortsatt ligger på andreplass.

Det var ellers mange og store forandringer i rekkefølgen blant de 20 øverste plassene, så ta en titt på listen for å studere rekkefølgen i ro og fred.

(Se hele rankingtabellen for spillere)

 

Klubbranking

Oslo Petanque Club ble beste klubb sammenlagt under helgens to turneringer og sanket hele  91 poeng av de 198 som sto på spill.

- Men Groruddalen Petanque Klubb ble nest beste klubb med sine 50 poeng. Selv om OPC med sine tok noe innpå GPK er kampen om å bli sesongens beste klubb avklart. Forspranget er før de siste tre stevner hele 146 poeng.

Holmestrand Petanqueklubb inntok etter helgen tredjeplass med knapp margin til Økern Petanque Club. Bak disse er det små endringer, men ta deg tid til å se hvordan denne tabell har utviklet seg etter helgens turneringer.

(Se hele rankingtabellen for klubber)