Ranking 2016.16

30.06.2016

Rankingpoengene fra NM-helgen er utregnet. Et svært gledelig deltakerantall ga hele 816 poeng til fordeling på klubber og spillere.

 

Spillerranking

Hele 24 nye spillere tok sine første poeng for sesongen. Med dette  er vi nå kommet opp i fantastiske 146 spillere med rankingpoeng så langt i år.

Den spilleren som sanket flest rankingpoeng under NM ble Bastien Testaniere (OPC) med sine 36 poeng. Tett bak fulgte Benny Bel-Lafkih (GPK) med 34 poeng.

Sammenlagt i rankingen ser det nå ut til at Benny kan ha avgjort det hele. Forspranget til andreplassen er på 37 poeng til klubbkamerat Tomas Finne. Det er ellers tett bak herr Finne. Åpner dere tabellen finner dere ut av hvor mye og hvem:

(Se hele spillerrankingen)

 

Klubbranking

Groruddalen Petanque Klubb (GPK) ble klart beste klubb under NM og sanket hele 251 av 816 poeng. I tre av øvelsene ble GPK beste klubb: Kun i Mix måtte GPK se seg slått av Oslo Petanque Club (OPC) og Økern Petanque Club (ØPC) som delte førsteplassen.

Lagrekkefølgen i tabellen etter NM er ellers helt lik som den var før mesterskapet, men avstanden mellom klubbene har forandret seg.

Med sitt sterke resultat skal det mye til for at GPK ikke blir beste klubb denne sesongen. Faktisk har forspranget til nest beste klubb, OPC, økt til 187 poeng. Med bare fem rankingstevner igjen av sesongen er nok dette et litt for solid forsprang. OPC ble for øvrig nest beste klubb i NM med sterke 191 poeng.

Åpner dere tabellen vil dere se at det er kun ett poeng som skiller to klubber i kampen om tredjeplassen... og at en vestlandsklubb har samlet over 100 poeng!

(Se hele klubbrankingen)