Styret informerer | EM i Singel

10.05.2016

For første gang skal det arrangeres EM i singel, dette både for damer og herrer. Arrangementet finner sted i Nimes i Frankrike 4. – 6. november i år.

NM singel i Tønsberg fredag 24. juni blir kvalifiseringsturnering for å delta i singel-EM. Beste mann og beste dame i NM singel vil være kvalifisert for deltakelse i Nimes.

Dersom to menn eller to damer får samme plassering i NM, f.eks. begge oppnår en tredjeplass, vil vi, om nødvendig, avholde en egen kvalifiseringomgang/er for disse.

Hvis beste mann og/eller beste dame ikke ønsker å delta i singel-EM går plassen til neste mann og/eller dame på resultatlisten.

Frist for å bekrefte om man ønsker å delta i singel EM er 10. juli d.å.

Reisestøtte blir NOK 2.000 pr. spiller. Deltakerne kan komme med forslag til coach de ønsker å ha med til mesterskapet i Nimes. Disse skal godkjennes av seksjonsstyret.

 

VM singel – dobbel – mix dobbel – 2017

Hver nasjon kan delta med inntil fire spillere, to av hvert kjønn, når VM i singel, dobbel og mix dobbel blir arrangert i Ghent i Belgia 13. – 16. april 2017.

Seksjonsstyret vil komme tilbake til hvordan vi tenker oss en kvalifisering til dette mesterskapet når vi mottar nærmere informasjon fra FIPJP.

Tidspunkt og detaljer omkring en kvalifiseringsturnering vil bli offentliggjort i god tid før kvalifiseringen.

 

Signe Hovind
Landslagsansvarlig i seksjonsstyret