Oppdaterte rankingtabeller

05.08.2014

Spiller- og klubbranking oppdateres fortløpende gjennom sesongen på (denne siden). Tabellene er sist oppdatert etter Økern Mix'n.

(Spillerranking) (Klubbranking)

12 trippellag i et trippel rankingstevne betyr utdeling av 48 poeng til klubber og spillere, der de fire beste lag får poeng.

Klubbranking

Det ble ingen forandring mellom klubber etter denne turneringen. Groruddalen Petanqueklubb (GPK) ble nok en gang beste klubb og økte sin klare ledelse om å bli beste klubb for inneværende sesong. Dette var 6. gang GPK fikk flest poeng i et rankingstevne denne sesongen, og klubben har opparbeidet seg et forsprang til Oslo Petanque Club (OPC) på hele 99 poeng.

Spillerranking

Det tettet seg om mulig enda mer i toppen av rankinglisten etter Økern Mix. Ronny Gudmundsen fra Økern Petanque Club (ØPC) leder riktignok fortsatt med sine 50 poeng, men Benny Bel-Lafkih (GPK) har etter denne turneringen like mange poeng. Sistnevnte er bak p.g.a. færre poeng i stevner med mange lag.

Roger Johansen (GPK) spratt opp på tredje plass med sine 37 poeng. Som dere ser er det fortsatt tett på denne listen, og her blir det forandringer de nærmeste uker etter turneringen i Holmestrand og ikke minst de fire rankingturneringer som finner sted under NM.

Signe Hovind (OPC) er nå beste damespiller på 17. plass med sine 18 poeng. Svein Bruu (OPC) tok sine første poeng for sesongen og det er nå hele 106 spillere som har kjempet til seg poeng så langt i sesongen.