Styret informerer: Kvalifisering, NM-presisjonsskyting

04.04.2016

Informasjon ble sendt ut til klubbledere pr. epost mandag 4. april 2016:

Som kjent blir det i år, som i fjor, avholdt forhåndskvalifisering til Norgesmesterskapets Presisjonsskyting. PetanqueNorge deles inn i fire distrikter, hvor klubbene pliktes å samarbeide for å avholde kvalifisering. Antall plasser pr. distrikt avhenger av foregående års antall lisensierte spillere.

Seksten skyttere deltar under finalespillet under NM. Antallet består av regjerende norgesmester samt femten kvalifiserte ut i fra distriktenes kvalifiseringsturneringer. Slik fordeles plassene:

  • Distrikt 1 (Oslo) : 5
  • Distrikt 2 (Akershus og Østfold) : 4
  • Distrikt 3 (Vestfold) : 3
  • Distrikt 4 (Rogaland og Hordaland) : 3

De fleste klubbene er allerede i gang med forberedelsene til kvalifiseringen, og vi ber om å få oppgitt arrangør for de ulike distriktene senest 1. juni.  Fakturering av antall plasser sendes arrangørklubb.

Frist for påmelding til NM er 1. juni, men dette er med unntak av påmelding av skyttere. Trekning for rekkefølge for skytingen vil finne sted under NMs første spilledag, og siste frist for å melde inn de kvalifiserte er satt til onsdag 22. juni klokken 22.00. Vi anmoder likevel om at så skjer i god tid.