Oppdaterte rankingtabeller

09.07.2014

Spiller- og klubbranking oppdateres fortløpende gjennom sesongen. Informasjon, adelskalendere og ajourførte rankingtabeller kan i sin helhet leses under fanen Nasjonalt - Ranking (Klikk her).

Sommerferien er her og rankinglistene er oppdaterte. Det er spilt 9 turneringer og etter sommeren gjenstår det like mange turneringer. Det er altså mye igjen å kjempe for. Utover høsten vil det garantert bli forandringer!

(Spillerranking) (Klubbranking)

Klubbranking

Beste klubb i 2013-sesongen leder klart også i år. Groruddalen Petanque Klubb har passert 300 poeng. Nest beste klubb er Oslo Petanque Club som ligger 80 poeng bak leder klubben.

Vi legger merke til at det er hele 11 norske klubber som har tatt poeng så langt i sesongen.  I tillegg har to utenlandske klubber sanket poeng, men disse klubber blir registrert uten å få plassering.

I den prestisjetunge kampen om å bli Vestlandets beste klubb har Stord Petanqueklubb et lite forsprang på våre venner fra Bergen. Trolig bli NM avgjørende i denne kampen.

Spillerranking

Blant de 104 spillere som har tatt poeng så langt i sesongen leder Ronny Gudmundsen (ØPC) med sine 49 poeng. Tett bak følger GPKs Benny Bel-Lafkih med sine 43 poeng.

Ronny Gudmundsen har blitt beste spiller kun en gang tidligere i sin karriere, men da må vi helt tilbake til sesongen 2002. Det blir spennende å følge med på om han klarer å holde stillingen hele sesongen. For de av dere som studerer listen ser vi at det er tett i toppen, og det er mange som kjemper om en av de mest prestisjetunge titler i norsk petanque.