Styret informerer: Tekniske arrangører i 2016

27.08.2015

Seksjonen er glade for å meddele at vi har mottatt søknader om å stille som teknisk arrangør neste år. Begge søknadene er innvilget.

Neste års tekniske arrangør av Norgesmesterskapet i Petanque er Tønsbergs Turn - Petanquegruppe. Et samlet PetanqueNorge lot seg begeistre og imponere av arrangement så vel som serviceinnstilt stab, det være seg banemannskap, kioskpersonell og andre hjelpere. Vi gleder oss stort til å tilbringe en langhelg i Tønsberg i juni neste år.

Neste års tekniske arrangør av EuropaCup-kvalifisering for klubblag er Bergen Petanque Klubb. Selv har de stilt tropp i flere av de tidligere avholdte kvalifiseringer, alle på Østlandet, og nå er tiden inne for å avlegge Vestlandets første petanqueklubb en visitt. Kvalifiseringen avholdes medio august. Alt tilsier at Stord, Norges største klubb, vil delta, og vi regner med at premien til vinneren av kvalet vil tiltrekke seg flere klubber fra Østlandet. Dette er en flott anledning til å knytte sterkere bånd innad i klubben og arrangere klubbreise til Vestlandets hovedstad.

En stor takk rettes til begge klubber!