Oppdaterte rankingtabeller

25.08.2015

Tradisjonsrike Gausengrisen i Holmestrand er ferdigspilt. 23 lag stilte opp noe som tilsier utdeling av 90 rankingpoeng i spiller- og klubbranking. Det er fortsatt en del igjen av sesongen, men kun tre rankingturneringer. Alt neste helg møtes mange igjen for å kjempe i Follo under deres høstslag. Vi spår en real kniving om å bli blant de seks som får reisestøtte på to tusen kroner!

Klubbranking

Groruddalen Petanque Klubb ble beste klubb i Gausengrisen og økte med denne seieren avstanden til 135 poeng til neste klubb; Oslo Petanque Club. Med kun tre turneringer igjen er det virkelig mye som skal til for at GPK ikke vinner konkurransen om å være Norges beste klubb i 2015-sesongen.

Enkelte øvrige plasseringer er mer usikkert. Klikk deg inn på lenken under og gjør dine egne vurderinger om hvordan dette til slutt ender.

(Se hele klubbrankingen)

Spillerranking

Rune Kristoffersen (GPK) melder seg på helt i toppen etter sin seier i Holmestrand og klatret fra 15. plass til 8. plass. Med dette hoppet er tre av våre herrelandslagspillere inne på topp 10-listen.

Det var også andre mindre endringer i toppen av rankinglisten, som dere kan studere i ro og fred i vedlagte liste. Fortsatt er det spillere som kommer inn på listen, så også under helgens turnering. Studerer vi listen legger vi merke til at blant de 10 beste spillere er det utelukkende representanter fra klubbene GPK og ØPC. 

De to øverste plasser er nok avklart, men som dere ser er det fryktelig jevnt på de neste plasser. Vi minner om at det er en adelskalender som registrerer de 15. beste spillere i sesongrankingen som alltid blir oppdatert ved sesongslutt.

- Og ikke minst: De seks beste spillere på rankinglisten blir premiert med reisestøtte til utenlandsk turnering pålydende 2.000 kroner. Her vil det bli kamp!

(Se hele spillerrankingen)