Oppdaterte rankingtabeller

06.07.2015

Nå som 2015-sesongens rankingstevner tar sommerferie, har vi har lagt bak oss 12 turneringer. Første del av sesongen ble tradisjonen tro avsluttet i fantastiske omgivelser i Son. Det er uforandret helt i toppen, men 32 lag under turneringen i Son endret mye på listen for spillere.

Spillerranking

Benny Bel-Lafkih (GPK) leder stadig like suverent. Selv om han ikke sanket mange poeng i stevnet i Son kapret heller ikke de nærmeste konkurrentene mange poeng.

En som derimot har begynt å røre på seg er Ole Chr. Hågensen. Ole Hågensen har vært i spillehumør den senere tid, noe som er lett å merke: Når Ole plystrer og nynner på petanquebanen så spiller han godt.

- Slik var det også i Son. Han plystret fra han kom til han vant finalen og er nå oppe på en tredjeplass sammenlagt.

Vi legger også merke til at det var hele 6 nye spillere som sanket sine første rankingpoeng for sesongen i dette stevnet. Det er spesielt så langt ute i sesongen.

(Se hele spillerrankingen)

Klubbranking

Oslo Petanque Club ble beste klubb i Son, og med dette krympet avstanden noe til Groruddalen Petanque Klubb som leder. Økern som lenge i sesongen holdt godt følge har nå saktet akterut, og vi tipper at det står mellom GPK og OPC om å bli beste klubb i 2015-sesongen.

Det var også svært gledelig at Sinsen Petanque i Son tok klubbens første rankingpoeng i historien. - Så benytter vi også anledningen til å la nettopp Sinsengutta pryde denne artikkelen.

Dette betyr at det er hele 11 norske klubber som har tatt poeng til nå i 2015-sesongen. Ja visst har vi bredde!

(Se hele klubbrankingen)

 

Vi sees plutselig igjen, 8. og 9. august byr Økern på henholdsvis Økern Mix Trippel og Økern Open Dobbel. Begge to har rankingstatus. God sommer!