NM 2015: Trekningen er klar

16.06.2015

Trekning til årets Norgesmesterskap i Petanque ble foretas tirsdag 16. august.

NM Singel

(Se regler)

95 spillere fra 12 klubber kiver mot hverandre i årets Norgesmesterskap i Singel. Disse fordeles på 16 puljer, hvor de to beste i hver pulje går til sekstendedelsfinale.

(se trekningen)

NM Skyting

(Se regler)

16 spillere fra 8 klubber skal forsøke å treffe mest og best i denne øvelsen. 

Sekretariatet vil i utgangspunkt foreta en trekning på fredag, mens gruppespillet i singel foregår. Hvis noen av singelgruppene ser ut til å bli ferdige med innledende runder vesentlig senere enn andre grupper forbeholder sekretariatet seg retten til å sette i gang skyting for de deltakerne som er klare, uavhengig av eventuell trekning.

NM Mix Dobbel

(Se regler)

31 lag fordelt på 9 klubber deltar i denne øvelsen. Disse er trukket inn i sju firelagspuljer og en trelagspulje. De to beste fra hver pulje går videre til åttendels.

(se trekningen)

NM Dobbel Åpen

(Se regler)

41 lag fra 8 klubber er trukket inn i seks 6-lagspuljer og en 5-lagspulje. To enere er direkte videre til kvart. Øvrige enere og samtlige toere spiller åttendedelsfinale.

(se trekningen)

NM Dobbel Damer

(Se regler)

12 lag fra 7 klubber. 2 puljer a 6 lag. De to beste i hver pulje spiller semifinale.

(se trekningen)

NM Dobbel V55

(Se regler)

14 lag fordelt på 6 klubber er trukket inn i to puljer. Puljevinnere går til finale, mens puljetoerne ender på delt tredjeplass.

(se trekningen)

NM Dobbel V65

(Se regler)

16 lag fordelt på 6 klubber er trukket inn i fire puljer, hvorav de to beste går videre til sluttspill.

(se trekningen)

NM Trippel

(Se regler)

44 lag fra 13 klubber er trukket inn i 8 puljer: 4 stk a 6 lag og 4 stk a 5 lag. De to beste i hver pulje går videre til åttendedels. Premie til de aller, aller beste: Kongepokal!

(se trekningen)