Evaluering, Vinterserien

25.03.2015

Vinterserien er et årlig aktivitetstilbud i regi av Vestby Petanque Hall. Etter anmodninger fra flere i miljøet, anså arrangørene i fjor høst tiden som moden for enkelte endringer. 

I praksis medførte dette flest mulig kamper på søndager, og kun noen få kveldskamper på hverdagene. 

Styret i Vestby Petanque Hall  har etter endt Vinterserie 2014/2015 behov for evaluering av det nye oppsettet og invitere til en diskusjon hvorvidt sist series endringer er noe man ønsker å fortsette med, eventuelt komme med forslag til ytterligere forandringer. VPH ønsker å arrangerer serien også til neste vinter, men er avhengig av tilbakemeldinger fra klubbene.

Vi anser Vinterserien for et svært viktig tiltak for å holde aktiviteten oppe vinterstid, positivt for klubbsamhold og kjærkommen kniving klubbene i mellom.

E-post til klubbene ble sendt 24. mars fra VPH-styret ved Mike Barker, og vi vil oppfordre klubbene til å svare på denne henvendelsen for å bidra til best mulig gjennomføring også til vintersesongen 2015/2016. Følgelig vil vi også anmode medlemmene til å ta kontakt med sine klubbstyrer og ytre sine meninger og konstruktive forslag.