Styret informerer | Terminlisten 2023

01.12.2022

Sesongen 2022 er historie, og snart skriver vi 2023. Terminlista er klar, og vi håper at alle spillere finner mange turneringer som lokker, både sportslig og sosialt. Lykke til, både til arrangører og spillere.

Turneringslisten 2023 inneholder rundt 20 turneringer, der noen er over to dager,
Norgesmesterskapene og kvalifiseringsturneringer. Enkelte opplysninger mangler pr. dags dato, og vi ber om at hver klubb påser at informasjon gjengitt på listen er korrekt. Manglende informasjon må sendes inn pr. epost til lisbethmjohannesen@gmail.com snarest.

Legg også merke til ledige helger hvor vi oppfordrer potensielle arrangører om å ta kontakt
dersom man ønsker å påta seg arrangement/turnering disse datoer.

De fleste turneringer har rankingstatus. Vi minner om reisestøtte til de seks beste spillerne etter endt sesong, og 5.000 til beste klubb. Årets beste spiller får i tillegg en glassvase til odel og eie samt napp i vår gjeve vandrepokal. De tre beste spillerne av hvert kjønn er garantert minimum kr. 1.000 i reisestøtte.

Utendørssesongen starter med Sesongpremiere i Frognerparken 2. påskedag. 
Teknisk arrangør for NM 2023 er Holmestrand petanqueklubb. Følg med på informasjonsskriv om overnatting mm.

Vestlandet har også i år fire turneringshelger med ranking. To helger i Bergen, og to på Stord. Vi har forsøkt å fordele turneringene både vest og øst. Vi håper at mange vil ta turen både østover og vestover for å delta, konkurrere og treffe nye og «gamle» petanquevenner, også i 2023.

 

Krav til rankingstevne kan leses i sin helhet i (REGLER OG RETNINGSLINJER). Nytt av året er skjerping av krav om kiosk, dersom det ikke er bespisningsmuligheter i umiddelbar nærhet til spillestedet.

Vi minner også om viktigheten av antidopingsarbeidet, og dopingtester kan utføres
både under klubbtreninger, turneringer og større mesterskap.

Se hele (TERMINLISTEN 2023)!
 
Vi vil ønske alle en riktig god adventstid, og en god jul. Vi ser fram til å se dere til mange kjekke petanquestunder, i konkurranse og sosialt, i det nye året.

Adventshilsen fra styret
v/ Lisbeth Johannesen