NM 2022 | Nyhetsbrev nr. 3

18.05.2022

STOKKE IDRETTSLAG

NM PETANQUE 23 - 26. juni 2022  

 

Det nærmer seg NM-dager i Stokke, og vi håper at hele Petanque-Norge er klar for flotte dager i sommerfylket. Kanskje dere har blitt inspirert av Ranu Homniam i helga som var? Uansett, vi ønsker store og små hjertelig velkommen til Stokke. 

Middagsservering:

Stokke IL ønsker å tilby middagsservering under NM-dagene. Serveringen vil bli tilpasset avslutning av innledende spill og frem mot finalespill.

Middag, mineralvann og kaffe til 140,- kr. 

Svarfrist er 31.mai. Stokke IL er avhengig av et visst antall påmeldinger på middagsservering for at det blir gjennomført. Dette vil bli kommunisert i etterkant av fristen. 

Påmelding: https://forms.gle/V6vEZiUTnmx7FuZD7

Ungdomssatsing:

Vi håper å selv stille med flere dobbel lag i NM junior, og vi utfordrer resten av dere til å se mot nærmiljøet for rekruttering av nye spillere. Stokke IL Petanque har et tett samarbeid med Stokke Ungdomsskole, og det gir oss mest sannsynlig resultater i deltagelse under NM. Kanskje det er flere NM-klubber som klarer å få til deltagelse i NM junior? Dere er herved utfordret. 

Banestatus:

Vi har mottatt enkelte tilbakemeldinger på banene i etterkant av Stokke Open. Stokke IL vil gjøre det vi kan for at banene skal være tilfredsstillende til NM-dagene. En finalearena er også under utarbeidelse bortenfor skateparken. Vi sa tidlig at vi ønsket et publikumsvennlig arrangement, og det vil bli tribuner rundt finalebanene for å skape ekstra god stemning. 

Overnatting:

Vi har landet en overnattingsavtale med Hotell Klubben i Tønsberg. Hotellet ligger rett ved Tønsberg brygge og en 5 minutters gange fra Tønsberg stasjon som har gode kollektiv forbindelser til Stokke. Finn din rute her på https://www.vy.no/ (Stokke stasjon) eller https://www.vkt.no/ (Stokke ungdomsskole).
 
Gå til https://www.hotelklubben.no/ og trykk på «Book nå» øverst i høyre hjørnet. 
Deretter trykker du på «Har du rabattkode eller firmaavtale? Trykk her. 
Så skriver du inn «PETANQUE», klikker på «Bruk» og finner dine datoer. 

For dere som ønsker bobilparkering med strømtilkobling, så vil dette koste 300,- for hele NM. Bestilling gjøres til dagligleder@stokkeil.no innen 31.mai.

For dere som ønsker å sove i telt, så vil dette koste 100,- for hele NM. Bestilling gjøres til dagligleder@stokkeil.no innen 31.mai.