NM Adelskalender 1985-2021

09.09.2021

Det har i 2021 blitt gjennomført 10 NM-øvelser, noe som medfører at hele 76 medaljer ble delt ut i løpet av det ordinære NM på Bildøy og NM-helgen i Holmestrand. 

 

Adelskalender spillere

Det var hele 11 nye navn på adelskalender etter årets NM. Så mange som 353 ulike spillere har gjennom NM-historien fått en eller flere medaljer.

Benny Bel Lafkih styrket i 2021 sin posisjon på toppen av adelskalenderen. Han har oppnådd en magisk grense ved å være den første med (over) 50 medaljer!

Det var noen endringer blant de 10 beste, der Marius Breimo klatret opp til 6. plass og Robert Pettersen til 7. plass. Av store hopp i adelskalender nevner vi først Ranu Homniam som klatret fra 32. plass opp til 13. plass, og Odd-Reidar Gulbrandsen klatret fra 36. plass til 19. plass. Vi legger også merke til Max Carlström som kommer fra 60. plass opp til 43. plass. Dette er bare noen få av mange store endringer!

Se hele adelskalender for spillere.

 

Adelskalender klubb

Det ble troneskifte i adelskalenderen for klubber. Groruddalen Petanque Klubb troner nå på toppen som beste klubb. Vi legger også merke til at Holmestrand Petanqueklubb klatrer på denne eksklusive adelskalender.

Sandefjord Turn & Idrettsforening tok sin første medalje og det er med dette 28 unike klubber som har tatt medaljer gjennom historien.

Se hele adelskalender for klubber.

 

Tabeller og tekst: Steinar Andersen