Ranking

Ranking 2018

Vi gratulerer

Årets rankingvinner, spiller: Charlotte Jayer, Groruddalen Petanque Klubb

Årets rankingvinner, klubb: Groruddalen Petanque Klubb

Les egen (artikkel).

 

Ranking 2019

Terminlisten for 2019 inneholder en rekke turneringer med rankingstatus. I tillegg gis rankingpoeng i samtlige NM-klasser utenom Presisjonsskyting.

Se poengsystem: (KLIKK HER)

Årets petanquespiller mottar en vandrepokal, samt en miniatyrpokal. Vandrepokalen vinnes til odel og eie etter tre napp. Ved likt antall poeng kåres vinneren etter følgende kriterier, beregningen fortsetter til man oppnår en forskjell mellom «kandidatene»:

  • flest oppnådde poeng i turneringer med over 45 lag, og evt.
  • flest oppnådde poeng i turneringer med over 35 lag, og evt.
  • flest oppnådde poeng i turneringer med over 25 lag, og evt.
  • flest oppnådde poeng i turneringer med over 15 lag, og evt.
  • flest poeng oppnådd i NM totalt, og evt.
  • flest antall seire totalt sett, og evt.
  • flest antall 2. plasser totalt sett

Rankingtabeller for spillere og klubber oppdateres jevnlig gjennom sesongen, men rangering jfr liste overfor vil ikke justeres ved lik poengsum før etter siste turnering.

De seks spillerne øverst på tabellen innvilges reisestøtte for inntil kr. 2.000 kroner fra seksjonen. Også de tre beste damespillerne vil premieres med reisestøtte pålydende kr. 1.000 pr. spiller, så fremt en eller flere av disse ikke er blant topp 6. Spillerne kan ta ut denne «premien» i løpet av de tre påfølgende år. Såfremt ikke premien er benyttet i denne perioden går den tilbake til seksjonen. Premien kan benyttes som reisestøtte til turneringer i både inn- og utland.

Det blir tradisjonen tro egen klubbranking. Det er satt opp premie pålydende kr. 5.000 til beste klubb. Styret i vinnerklubben skal bruke premien til drift av klubben, herunder arrangement og/eller annet som kommer klubbens medlemmer til gode.